Δελτία τύπου

Ενημερωθείτε με τα νέα της Ακαδημίας
0
0
0
s2sdefault

Πρόσκληση

Η Εκδοτική Δημητριάδος σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου του Paul Gavrilyuk

Ο π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΛΩΡΟΦΣΚΥ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

(μετάφραση Νικόλαος Ασπρούλης, Εκδοτική Δημητριάδος, 2022)

η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 6 μ.μ., στην Aίθουσα Οπτικοακουστικής Διδασκαλίας της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο πλαίσιο του μεταπτυχιακού μαθήματος “Θεολογία και Πολιτισμός”.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο συγγραφέας του βιβλίου, Paul Gavrilyuk, ιδρυτής και πρόεδρος της Διεθνούς Ορθόδοξης Θεολογικής Ένωσης (IOTA) και του οργανισμού Rebuild Ukraine, καθηγητής στην έδρα Θεολογίας και Φιλοσοφίας “Aquinas” στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου St. Thomas (Μινεσότα, ΗΠΑ). Στο πάνελ συμμετέχουν ο Δημήτριος Μόσχος, Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος Θεολογίας ΕΚΠΑ, ο Κωνσταντίνος Κορναράκης, Καθηγητής του Τμήματος Θεολογίας ΕΚΠΑ και ο Σταύρος Γιαγκάζογλου, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Θεολογίας ΕΚΠΑ. Την εκδήλωση συντονίζει ο μεταφραστής του βιβλίου Νικόλαος Ασπρούλης, Αναπληρωτής Διευθυντής της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών Βόλου και Διδάσκων ΕΑΠ.

Στην εκδήλωση θα υπάρχει δυνατότητα αγοράς του βιβλίου και υπογραφής αντιτύπων από τον συγγραφέα.

Hμερολόγιο Εκδηλώσεων

Προαναγγελίες

 ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΙΗΣΑΙ - 4ος Κύκλος

ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΙΗΣΑΙ - 4ος Κύκλος

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που δίνει η σύγχρονη τεχνολογία της επικοινωνίας, και έπειτα από τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισαν οι τρείς Περισσότερα
  • 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2