Ενδιαφέροντα 'Αρθρα

'Αρθρα που αλιεύσαμε από το διαδίκτυο
s2sdefault

Από τον Φιλολογικό Σύλλογο "ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ"

Ο Φιλολογικός σύλλογος "ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ" διοργανώνει τιμητική εκδήλωση στη μνήμη του καθηγητού Νικολάου Αγγ. Νησιώτη, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 7:00 μ.μ. στην Αίθουσα «Κωστής Παλαμάς» με θέμα «Θρησκεία - Φιλοσοφία»,  με τη συμμετοχή διακεκριμένων καθηγητών και μελετητών του έργου του αειμνήστου Νικολάου Νησιώτη:

Σωτήρης Γουνελάς

Μάριος Μπέγζος

Στέλιος Τσομπανίδης

Σταύρος Γιαγκάζογλου

Απ' την Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών μετέχει με εισήγηση ο επιστημονικός συνεργάτης Νικόλαος Ασπρούλης. Η καταληκτήρια ομιλία στην ημερίδα θα γίνει από τη σύζυγο του αείμνηστου κ.Νησιώτη Μαρίνα.

Υπενθυμίζεται ότι η Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών τον Απρίλιο του 2013 διοργάνωσε το δεύτερο συνέδριο της σειράς «Θεολογικές προσωπογραφίες», με θέμα: Νίκος Νησιώτης ο οικουμενικός θεολόγος της Ορθοδοξίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ.

Hμερολόγιο Εκδηλώσεων

Ανακοινώσεις

Πολιτική, Κοινωνία και Πολιτισμός στην Ορθόδοξη Θεολογία στην εποχή της παγκοσμιοποίησης

Πρόγραμμα Συνεδρίου Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2020 18.00-18.30 Εγγραφές Α΄ Συνεδρία Προεδρεύων: Παντελής Καλαϊτζίδης Διευθυντής Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών 18.30 - 18.45 Έναρξη Περισσότερα